Over ons

Bij WJH-Services zijn we gespecialiseerd in Communicatie, Informatica en Webbuilding. We vinden het leuk om onze kennis en ervaring te delen en onze kwaliteiten in te zetten om anderen te helpen. We hebben in kader van onze opleiding, tijdens stages, bij onze werkgevers of vrijwillig in onze vrije tijd gewerkt aan verschillende projecten voor bedrijven, stichtingen, verenigingen.

Via deze website willen wij onze kennis en ervaring met je delen. We geloven dat er veel mensen zijn die ons advies en hulp kunnen gebruiken. Als wij ergens een steentje aan bij kunnen dragen, dan willen wij onszelf hier graag voor inzetten.

 

Van wie komt al die kennis en ervaring?

Willem-Jan HanegraafWillem-Jan Hanegraaf is in 2008 gestart met WJH-Services, destijds onder de naam WJH-ICT Services, om zijn projecten in een online-portfolio te presenteren. Hij behaalde zijn MBO niveau 4 ICT-diploma met als specialisatie webdevelopment. Na deze opleiding is Willem-Jan een MHBO opleiding marketingcommunicatie gaan doen, hiervan behaalde hij in 2014 zijn diploma. In 2017 studeerde hij af voor zijn HBO-bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg met een 9! Willem-Jan werkt momenteel als communicatiemedewerker in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en bij Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk als webredacteur voor de website Katholiek.nl. Via WJH-Services deelt hij zijn kennis en ervaring over zijn interessegebieden Communicatie, Informatica en Webbuilding.

Contactgegevens Willem-Jan ✉ info(@)wjh-ict.nl ✆ 06-27241688

 

Rob ClementRob Clement helpt Willem-Jan al sinds 2012 bij het oplossen van verschillende IT-gerelateerde vraagstukken. Rob heeft een MBO niveau 4 ICT-studie gevolgd en ervaring bij verschillende bedrijven als Levix en Acer. Rob deelt op WJH-Services zijn kennis en ervaring over Informatica gerelateerde onderwerpen.

Contactgegevens Rob ✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl ✆ 06-57241289