Webbuilding

Het bouwen van een website lijkt simpel, maar er komen veel aspecten bij kijken. Uw website moet bezoekers aanspreken en vindbaar zijn. Wij bieden ondersteuning in de realisatie van uw website, het beheer van content en zorgen voor een goede SEO tacktiek.

De ontwikkeling van een website is een proces, welke wij graag samen met u aangaan. Dit doen wij doormiddel van het onderstaande stappenplan:

Luisteren en gesprek

In een actief gesprek gaan we samen met u kijken naar uw wensen omtrent uw website. Wilt u uw website optimaliseren, bent u toe aan een compleet nieuwe website of gaan uw wensen verder dan alleen uw website? Wij brengen uw wensen in kaart en komen met een passende oplossing.

 
 

Beheer en functionaliteit

Een belangrijk onderdeel van uw website is het beheer en de functionaliteiten. Kiest u voor onze eigen webmanager of voor een uitgebreider systeem zoals Wordpress? Wilt u ook een mobiele website, uitgebreid bezoekersgegevens analyseren? Wij adviseren u graag!

 
 

Online strategie

In de strategie bepalen we voor welke doelgroep uw website geschikt moet zijn. Hierop zal uw website maar ook uw andere sociale media op ingericht worden. Zo krijgt u een eenduidige lijn in uw middelen waarbij uw website het hart is van uw online kanalen.

 
 

Concept en ontwikkeling

Van concept tot een goed werkende website, daar kan enige tijd overheen gaan. Tijdens de ontwikkeling krijgt u verschillende updates en heeft u inspraak over het ontwerp van de website. Dit gaat van de eerste schetsen op papier tot de invulling van de content.

 
 

Lancering en onderhoud

Na de lancering monitoren we of uw website aanslaat bij bezoekers. Optimalisatie kan nodig zijn. We zorgen dat uw site leesbare en geschikte SEO teksten heeft en bieden ondersteuning bij het updaten van content. Bezoekers moeten zich uitgenodigd voelen uw website vaker te bezoeken.

 
 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289