Producten

Onze (online) systemen die door ons zijn ontwikkeld, zijn simpel in gebruik. De systemen hebben een vaste structuur maar zijn zo gebouwd, dat deze helemaal naar wens van de klant ingericht kunnen worden.
 

Webmanager

De Webmanager is het ultieme systeem om uw website volledig te beheren. Zo kunt u de inhoud van uw website aanpassen met teksten en media. Het systeem is ook uitbreidbaar met verschillende modules zoals een webshop, nieuwsbrief, CRM en administratiemodule. 

 

Multimedia System

Het Multimedia System is een zeer effectief middel om bestanden met een groepen mensen delen. Als administrator kunt u bestanden uploaden, categoriseren en publiceren. Met het systeem kunt u simpel kiezen of een bestand publiekelijk zichtbaar is of een bepaalde groep gebruikers.

 

Organize Your Stuff

Beschikt u over een rijke CD, DVD of boekencollectie? Wilt u hier graag structuur in aanbrengen? Met Organize Your Stuff bieden wij een gebruiksvriendelijk systeem om uw collectie op de juiste manier te ordenen en beheren.

 

Orders System

Orders System geeft ondersteuning bij de inkoop en verkoop van uw producten. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheden voor klantbeheer, relatiebeheer, leveranciers en natuurlijk het beheer van alle bestellingen met daarbij uw offertes en facturen.

 


Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een demo aan!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289