Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze diensten, hieronder kunt u het allemaal lezen. 
Wilt u nieuws en blogartikelen in uw mailbox ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 Blog: De communicatie na acties van een goed doel

17-10-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

In mijn vorige blogartikel schreef ik over twee succesvol verlopen evenementen van de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door middel van de Vriendenavond laten we donateurs welke projecten er van hun geld in het ziekenhuis zijn gerealiseerd. Daarnaast zetten we ook andere communicatiemiddelen in als goede doelen organisatie, om onze Vrienden 'up to date' te houden. Helaas is dit niet het geval bij ieder goed doel dat ze na donaties of schenkingen goed communiceren. Wat kan er beter, lees het in deze blog!


Lees verder >>
Blog: Twee geslaagde evenementen bij de Stichting Vrienden JBZ

13-10-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Ik heb het bloggen even een weekje overgeslagen, maar met goede redenen! De afgelopen ben ik druk bezig geweest met werkzaamheden voor de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in twee prachtige evenementen waar ik in deze blog verder over schrijf!


Lees verder >>
Blog: Telefonische klantenservice versus online helpdesk

29-09-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Weet u wat mij de laatste tijd opvalt? Dat wanneer je een vraag stelt via sociale media bij de helpdesk van een bedrijf, dit veel effectiever behandeld wordt dan via een klantenservice. Eigenlijk te belachelijk voor woorden... in deze blog ga ik er wat verder over filosoferen. 


Lees verder >>
Blog: Communicatie in amateur cultuursector onderschat

23-09-2017 |

De afgelopen jaren heb ik ervaring op mogen doen binnen de cultuursector, onder andere bij het Muziekgebouw in Eindhoven tijdens een stage. Daarnaast geef ik advies en ondersteun ik verschillende amateurverenigingen bij hun communicatie. In de amateur cultuursector zijn er echter grote verschillen in de wijze waarop men Communicatie en Promotie aanpakt. Dit leidt tot effectieve en niet-effectieve communicatie. In dit blogartikel ga ik hier verder op in en geef ik tips hoe stichtingen en verenigingen in de cultuursector hun communicatie succesvol kunnen inrichten.


Lees verder >>
We zijn nu ook op Youtube en Instagram

15-09-2017 |

Vandaag lanceren we twee nieuwe kanalen! Hierdoor kunnen we onze bezoekers op verschillende manieren informeren over ontwikkelingen in de communicatie, informatica en webbuilding. We hebben een Youtube kanaal ingericht en zijn voortaan ook actief op Instagram. Wil je weten wat we erop gaan publiceren en delen, lees dan dit artikel!


Lees verder >>
Dossier: Apple hardware 2017 (september event)

13-09-2017 |

Gisterenavond was het dan zover, de nieuwe productonthullingen van Apple in het nieuwe Steve Jobs theater. Een nieuwe Apple Watch Series 3, Apple TV 4K en natuurlijk de nieuwe iPhones 8 en iPhone X. Vooral het laatste model is de laatste tijd enorm gehyped, maar of het de verwachtingen waar kan maken?

Klik op lees verder om meer te lezen over de nieuwe producten!

Apple onthullingen 12 september 2017, iPhone X


Lees verder >>
Gemeenten mogen WhatsApp niet meer gebruiken als communicatiemiddel

07-09-2017 |

Een interessante ontwikkeling bij overheidsinstellingen, gemeenten mogen namelijk geen WhatsApp meer gebruiken voor communicatie met burgers. Dat terwijl WhatsApp een populair middel is om te communiceren met burgers. Waarom mag het niet? Lees het verder in dit artikel!


Lees verder >>
Nieuwe website voor de Stichting Berne Abdijconcerten

30-08-2017 |

Vandaag heeft WJH-Services de nieuwe website van de Stichting Berne Abdijconcerten gelanceerd. Een paar maanden geleden is de start gemaakt met het ontwerpen en bouw van de website. Dit gebeurde in samenwerking met Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk. Voor aanvang van het tweede gedeelte van concertjaar in 2017, dat komende zondag (3 september) weer verder gaat met een orgelconcert, kan de orgelkring met een frisse website de toekomst ingaan.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289